Niemand geloofde dat deze man een schoolbus kon omtoveren tot een plek om te wonen, maar het eindresultaat liet iedereen sprakeloos achter

Mensen lachten me uit toen ik alles achterliet en verhuisde naar een oude schoolbus! ➡️🚌 Niemand kon zich voorstellen wat ik ermee ging doen, maar het eindresultaat was adembenemend! 😱🥳 Zodra ik de deur opende, begon iedereen ervan te dromen! 🫠💘 Bekijk het interieur in dit artikel! 👇

Het artikel van vandaag gaat over Danny O’Brein wiens geniale idee om een oude schoolbus om te toveren in een prachtig tiny home werkelijkheid werd. In het proces van de verbouwing was het essentieel voor de eigenaar om een specifieke plek te hebben voor het opbergen van boeken en kantoorspullen.

Zoals je kunt zien, zijn boeken schatten voor Danny en vormen ze een onvervangbaar onderdeel van zijn leven. In zijn woonkamer vind je een heleboel miniboekjes. Geloof het of niet, maar hij heeft zelfs ruimte gemaakt voor zijn kunstbenodigdheden onder een 8-voet bank die ook kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed.

Er is ook een unieke plek waar hij etenswaren, kruiden, oliën en andere basisbenodigdheden voor het koken bewaart. Hij noemt dit de beste keuken die hij ooit in zijn hele leven heeft gehad. Je vindt hier alles wat je nodig hebt – een fornuis, oven, diepe gootsteen, koelkast en nog veel meer vakkundig ontworpen en multifunctionele opbergruimte.

Bovendien heeft Danny ook een garage waar hij extra water, generator, kampeerspullen en andere dingen die niet essentieel zijn voor het dagelijks leven bewaart. Het is nu al een half jaar dat hij in een huis op wielen woont en dicht bij de natuur is.
Hieronder vind je ook een volledige video over Danny’s leven in een schoolbus, zijn co-vriendelijke bestemmingen en alle avonturen die hij tot nu toe heeft beleefd! Veel plezier!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos