Echtgenoten gaven hun keuken van 7 vierkante meter een verbluffende make-over en lieten iedereen sprakeloos achter met het eindresultaat

Mijn man en ik waren onze erbarmelijke keuken meer dan zat en hebben hem onherkenbaar veranderd! 🔧⚒️ Niemand geloofde dat een keuken van 7️⃣ vierkante meter er zo prachtig uit kon zien! 🤫🤩 Eerst lachten mensen ons uit, daarna wilden ze hun woorden terug! 😉 Bekijk de voor-na foto’s in dit artikel! 👇

De eigenaren van dit appartement zijn een getrouwd stel dat hier in 2016 is komen wonen. De oorspronkelijke staat van het huis liet veel te wensen over, dus ze hadden geen andere keuze dan te beginnen met de renovatie. Het proces verliep vrij langzaam en tot nu toe heeft een van de belangrijkste kamers nog geen enkele verandering ondergaan.

Het interessante artikel van vandaag gaat over hun erbarmelijk uitziende keuken met een oppervlakte van, geloof het of niet, niet meer dan 7 vierkante meter. Vanwege het gebrek aan financiële mogelijkheden besloot het stel op zichzelf te vertrouwen en geen interieurontwerpers in te huren.

Het was hoog tijd om ingrijpende veranderingen door te voeren, zoals het vervangen van fittingen, het bijwerken van de kleur en het vervangen van de handgrepen. Aanvankelijk geloofde niemand dat het zou lukken, maar de echtelieden toonden hun veerkracht en creativiteit.

De keukenset en andere interieurelementen werden besteld bij IKEA. Verschillende accessoires en voorwerpen maakten het interieur perfect af en creëerden een speciale en esthetisch mooie sfeer.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos