“Wie zei dat tatoeages NIET voor oma’s zijn?” Een oudere vrouw liet haar tatoeages zien en bestormde het internet

Een oma doorbreekt stereotypen en toont haar zwaar getatoeëerde lichaam! 😮🤭 Ze werd beroemd nadat ze haar niet-standaard uiterlijk onthulde! 🤩 De 56-jarige vrouw laat zien dat tatoeages “niet vragen” leeftijd en is niet van plan om te stoppen! 😉 Bekijk haar volledige foto’s in dit artikel! 👇

Het interessante verhaal van vandaag gaat over Kerstin Tristan, al oma. Ze heeft een groot aantal volgers en geniet van populariteit en erkenning sinds 2016, toen ze voor het eerst haar niet-standaard look onthulde.

Voorheen was ze fel gekant tegen tatoeages, maar in 2015 veranderde er iets toen Kerstin iets nieuws wilde en brutaalweg begon aan een reis vol lichaamsaanpassingen. Ze bedekte het grootste deel van haar lichaam met tatoeages en doorbrak alle stereotypen en normen.

Ze liet bloemen, luipaardmotieven en andere gedetailleerde portretten zien. Elk van hen heeft een speciale betekenis en betekent veel voor Kerstin. Ze heeft ook haar voor-na foto’s laten zien en inspireert nu anderen om hun dromen na te jagen en nergens bang voor te zijn.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos