Niemand geloofde dat de echtgenoten hun keuken van 5 vierkante meter mooier konden maken, totdat ze ieders verwachtingen overtroffen.

Zelfs onze familie lachte ons uit toen mijn partner en ik besloten om onze keuken zelf te verbouwen! 🥱😆 We hebben de ruimte van 5️⃣ vierkante meter onherkenbaar veranderd en ieders hoofd op hol gebracht! 🤩👏 Bekijk het eindresultaat in dit artikel! 👇

Mijn man en ik hadden geen geld voor een ingrijpende renovatie, maar de staat van onze kleine keuken liet veel te wensen over. Toen we besloten om de situatie in eigen hand te nemen en de ellendige plek te veranderen in een aangenaam voor het oog, geloofde bijna niemand dat we dat konden.

We bestelden een nieuwe keukenset bij Leroy. We veranderden de plaats voor de koelkast en die staat nu vlakbij de deur naar de keuken. Huishoudelijke apparaten werden in één keer gekocht en we kozen elementen die bij elkaar pasten.

We kochten een elektrische oven die veel handiger was om te koken. De eettafel en stoelen werden besteld bij IKEA. Ze passen perfect bij de vloer en de muren omdat ze dezelfde tint hebben.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos