Kleinkinderen renoveren het armzalige appartement van hun gepensioneerde oma en maken haar de gelukkigste ter wereld

Mijn broers en zussen en ik gaven onze 8️⃣0️⃣-jarige oma het beste cadeau ooit en renoveerden haar oude appartement! 😍❤️‍🩹 In plaats van een boeket bloemen of parfums gaven we haar huis een radicale make-over! 🏠🧰Iedereen viel met zijn mond open bij het zien van de voor-en-na foto’s die je ook in dit artikel kunt vinden! 👇

Het artikel van vandaag gaat over een ongelooflijke oudere vrouw die het mooiste cadeau krijgt van haar kleinkinderen. Zoals ze zelf zeggen, is hun oma heel cool: ze gaat vaak winkelen, geeft haar vriendinnen schoonheidsinjecties en doet zelfs aan sport en regelmatige lichamelijke activiteiten.

Geloof het of niet, maar ze is al 80 en woont momenteel in de datsja van haar kinderen terwijl de jongeren het beste cadeau voorbereiden dat ze ooit in haar hele leven heeft gekregen. Voorheen woonde ze hier met hun grootvader, maar hij is helaas overleden.

De grootvader wilde geen renovatie en pas na zijn overlijden besloten de jongeren om het huis van hun grootouders een frissere uitstraling te geven. De armaturen, het plafond en de vloer ondergingen veranderingen.

De volgende taak was het verwijderen van al het afval. Ze kozen voor vinyl traliewerk met een niet-geweven achterkant. Een van de muren werd nu versierd met een patroon, terwijl de andere werden bedekt met behang in dezelfde tint.

Ze hebben nog geen nieuwe meubels aangeschaft, maar het appartement ziet er nu onvergelijkbaar beter, frisser en moderner uit.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos