In plaats van een kast uit de jaren 1970 weg te gooien, zag een vrouw potentieel en maakte er een modern meubelstuk van

Anderen zouden het weggooien, maar deze vrouw koos ervoor om het te houden en dit is wat ze deed! ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘ Een creatieve vrouw toverde een oude kast onherkenbaar om en liet iedereen sprakeloos achter! ๐Ÿค๐Ÿ˜ฎ Bekijk de voor-en-na foto’s in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

Toen het tijd was om een kast te kopen voor de pas gerenoveerde datsja, kwam onze heldin niet ver van haar huis een echt “meesterwerk” tegen. Sommigen zouden het toeval noemen, anderen het lot, maar zij zag het als een teken en besloot het te houden.

Iemand gooide het weg, maar zij zag er potentieel in en stond al snel te popelen om het aan te passen aan haar voorkeuren. Hoe verrassend het ook lijkt, de kast dateert uit de jaren 1970. Meubels uit die tijd waren veel stabieler en dienden veel meer.

Eerst en vooral waste ze het en schuurde het oppervlak lichtjes op met schuurpapier, vooral de uiteinden. Het oppervlak was in een redelijk goede staat, dus het onderging geen veranderingen. De volgende taak was om het stof te verwijderen en het oppervlak schoon te vegen met alcohol.

Ze koos een roller en bracht drie lagen aan. De vrouw schilderde de kastdeur wit, wat na vier lagen ideaal leek. Het was tijd om de deur te versieren met een sjabloon. Het eindresultaat overtrof duidelijk ieders verwachtingen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos