“Dit is wat creativiteit is!” De eigenaar geeft de verwaarloosde schuur een geweldige make-over en maakt er een droomplek van

Een vrouw veranderde een vervallen schuur in een prachtig zomerhuis en blies het internet op! 🛖➡️🏠 Dit is wat een creatieve geest kan doen! 🤩 Ze liet zien dat als er een wil is, er altijd een weg is! 💪 Bekijk de voor-en-na foto’s van de transformatie in dit artikel! 👇

Het artikel van vandaag gaat over een vrouw die besloot haar armzalige en vervallen schuur een frissere uitstraling te geven nadat ze het huis ingrijpend had gerenoveerd. Nu was het de beurt aan deze verwaarloosde plek die uiteindelijk een prachtig zomerhuis werd.

De eerste taak was het verwijderen van alle overbodige spullen en afval. Voor de muren werd een lichte kleur gekozen om de sfeer uitnodigend te maken en het interieur stijlvol en esthetisch mooi. Ze installeerden een nieuw groot raam zodat er veel natuurlijk licht het huis binnenkwam.

De centrale ruimte is omgetoverd tot een prachtige woonkamer. Vanwege het gebrek aan ruimte voor een aparte hal, werd deze geïntegreerd in de kleine hal. In plaats van een gebruikelijke kledingkast werd gekozen voor een ongebruikelijke tak als hanger.

Ondanks het feit dat de keuken nogal miniatuur is, heeft hij alle benodigdheden en is het een aangename plek om te eten en te koken. Je vindt hier een grote koelkast, een keukenset en opbergruimtes. De badkamer onderging ook aanzienlijke veranderingen en verdient onze speciale aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos