“Alleen een blinde man zou haar kunnen kiezen!” Het uiterlijk van de vriendin van “The Matrix”-acteur haalt de krantenkoppen

Reeves’ fans noemen zijn verloofde “een lelijk eendje” en raden de acteur aan iemand anders te zoeken! 😬😳 De populaire acteur verschijnt zelden met zijn partner en krijgt kritiek! 🧐👎 Wat vond hij in deze grijsharige “oma”? 🥱 Lees in dit artikel waarom de acteur haar koos! 👇

Keanu Reeves is onbetwistbaar een van de meest gewilde en veelgevraagde Hollywood-acteurs, wiens belangrijke bijdrage nauwelijks overschat kan worden. Zijn keuze van een vriendin blijft echter vragen oproepen en wordt het onderwerp van discussies.

De hele zaak is dat Alexandra Grant, de artieste met wie hij momenteel uitgaat, volledig grijs haar heeft en er zelfs ouder uitziet dan de moeder van de wereldberoemde acteur. De meeste fans vinden haar te gewoontjes en adviseren de ster om een beter iemand te zoeken.

Aan de andere kant lijkt het erop dat ze een harmonieus stel zijn dat vooral samen het geluk heeft gevonden. Ze trekken zich niets aan van kritiek en negativiteit en blijven pronken met hun eindeloze liefde en toewijding voor elkaar.

“De Matrix-acteur is van plan om de rest van zijn leven met Grant te delen zonder te luisteren naar negatieve opmerkingen en oordelen van anderen. Ze zijn duidelijk een van de meest duurzame en niet-standaard koppels van de hedendaagse showbusiness.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos