Man transformeerde een vervallen openbaar toilet en liet iedereen versteld staan met het eindresultaat

Mijn man was het oude ellendige toilet in onze datsja beu en veranderde het onherkenbaar! 🚽😬 Niemand geloofde dat hij het kon, maar hij liet het eindresultaat zien en liet de mensen sprakeloos achter! 🤩👏 Bekijk de verbazingwekkende transformatie in dit artikel! 👇

Het is essentieel dat mensen alle communicatie- en nutsvoorzieningen in hun huizen en datsja’s hebben, inclusief stromend water, gas en elektriciteit. Het artikel van vandaag gaat over een gezin dat een kleine datsja kocht met een kleine tuin, een zomerkeuken en een afschuwelijk toilet waardoor het zelfs eng was om binnen te komen.

De echtgenoot had er genoeg van en besloot het onherkenbaar te veranderen. Ook al was het weer buiten, het uiterlijk maakte de ruimte gezelliger.

De basis van het toilet werd gebouwd van planken en blokken, die ze vervolgens schilderden. Het dak is gemaakt van blik, dat later ook werd geverfd. De deur is gemaakt van multiplex en de echtgenoten bevestigden er een oude deurklink aan. De kast werd ook thuis gevonden.

Nu rust het stel er vaker uit en vindt het een perfecte plek voor familievakanties en speciale gelegenheden. Ze schamen zich niet meer voor hun vorige ellendig uitziende toilet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos