“Ze moest elke 10 minuten gevoed worden!” Laten we eens een kijkje nemen in de vroege worstelingen van ’s werelds lelijkste vrouw

Niemand kwam naar haar verjaardagsfeestje en ze had geen vrienden op school! 💔😰 Mensen noemden haar “het lelijkste meisje op aarde”! 😥 Hoe ziet het leven van Lizzie er nu uit en hoe is haar uiterlijk in de loop der tijd veranderd? 🤔🧐 Voor details en exclusieve foto’s – bekijk het artikel! 👇

Het interessante artikel van vandaag gaat over Lizzie, een prematuur meisje bij wie kort na haar langverwachte geboorte het Wiedemann-Rautenstrauch-syndroom werd vastgesteld. Ze verschilde duidelijk van alle andere pasgeborenen met haar niet-standaard uiterlijk.

Vanwege haar gewicht en zwakte moest ze elke 10 minuten gevoed worden. Haar toestand liet veel te wensen over, er was geen goed nieuws en de artsen verwachtten niet dat ze het langer zou volhouden. De moeilijkheden begonnen toen ze naar school ging en iedereen haar daar uitlachte.

Zonder zich bewust te zijn van haar aandoening, bekritiseerden en pestten klasgenoten haar omdat ze anders was. Er zijn nu ongeveer 20 jaar verstreken en Lizzie’s leven is niet meer hetzelfde. Ze is een grote influencer en heeft 100 000 volgers op sociale media.

Ze inspireert miljoenen mensen door hen aan te moedigen te accepteren zoals ze zijn en geen haat te zaaien.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos