“Slappe huid, spataderen en vetplooien!” Hawn en haar man stappen uit voor een dagje sightseeing in St Tropez

Het is tijd om te stoppen met het dragen van korte broeken! Nieuwsgierige paparazzi legden Hawn en haar man vast tijdens een wandeling! πŸŽ₯🧐 Iedereen viel met de mond open toen ze het bejaarde lichaam van de actrice zagen, waarvan je de foto’s in dit artikel kunt vinden! πŸ‘‡

Er is bijna niemand die deze ongelooflijk getalenteerde en wereldberoemde filmsterren niet kent. Ze vierden hun 40-jarig jubileum en werden zo een van de meest duurzame en invloedrijke koppels in de industrie.

Nieuwsgierige paparazzi hebben hen deze dagen vastgelegd tijdens een wandeling en de foto’s gingen meteen viral. De 77-jarige actrice verscheen in korte broek en zonder beha, wat als een grote verrassing kwam. Netizens begonnen haar meteen te adviseren om geen mini’s meer te dragen.

Sommigen prezen echter haar vrijmoedigheid en zelfvertrouwen en voegden eraan toe dat haar tijdloze ziel nooit zal verouderen. Je zou kunnen zeggen dat ze stereotypen over ouder worden herdefinieert en laat zien dat lang niet elke vrouw zich moet kleden als de anderen van haar leeftijd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos