“De grootste pasgeborene in de geschiedenis!” Dit is wat er gebeurde met de baby die geboren werd met een gewicht van 7 kilogram

In 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣ verwelkomde de wereld de grootste pasgeborene met een gewicht van meer dan 7️⃣ kilo! Iedereen had het over dat absoluut unieke kind! 🧐🫢 Er zijn 39 jaar verstreken en Kevin is al een volwassen man! 😍 Zie hoe hij er nu uitziet in dit artikel! 👇

De komst van Kevin Robert Clark kwam voor iedereen als een grote verrassing. Hij werd namelijk de grootste pasgeborene ter wereld met een gewicht van meer dan 7 kilo. Het was in 1983 in Amerika dat deze unieke jongen ter wereld kwam.

Kevin’s moeder was Patricia die enkele voorspellingen had dat haar baby iets groter geboren zou worden omdat zijn broers en zussen ook veel wogen. Maar de familie had geen idee dat hij meer dan 16 pond zou wegen. Ze hadden niet veel tijd nodig om te beseffen dat hij niet goed in een standaard wiegje paste.

Alle kleertjes die van tevoren waren gekocht, waren klein. Hij herinnert zich dat hij dagelijks voor uitdagingen en ontberingen kwam te staan vanwege zijn ongewone gewicht en lengte. Dit geval ging de geschiedenis in en Kevin werd de grootste zuigeling op aarde.

Iedereen voorspelde hem een mooie toekomst als basketbalspeler, maar hij was gepassioneerd door jagen en vissen en had geen interesse in sport. Momenteel is hij 39 jaar oud en werkt hij op een politiebureau.

Hij ontkent niet dat het moeilijk is om met deze lengte te leven, maar het lukt hem wel. Kevin heeft de liefde gevonden en woont nu gelukkig in het herenhuis van zijn familie.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos