Eén gezin met een klein inkomen veranderde hun keuken onherkenbaar en overtrof ieders verwachtingen

Mijn man en ik renoveerden onze keuken met een budget en werden internetsterren! 🤩👏 Bekijk de ongelooflijke transformatie door ons gezin met een klein inkomen en probeer niet verrast te worden! 🧐😮 Niemand gelooft dat dit dezelfde keuken is! 🤯Voor het eindresultaat – zie het artikel! 👇

De ongelooflijke transformatie van een keuken van vandaag zal niemand onverschillig laten. Dit stel met een klein inkomen erfde een oud huis van hun grootouders. De oorspronkelijke staat liet veel te wensen over en dat was helemaal niet verwonderlijk, aangezien de ouderen zich nauwelijks een renovatie konden veroorloven.

Het jonge gezin had een klein inkomen en kon het zich niet veroorloven om alle kamers een frissere uitstraling te geven. Je zou kunnen zeggen dat alleen de keuken dringend aan renovatie toe was en dat de andere kamers min of meer in orde waren.

Omdat ze niet genoeg geld hadden, besloten ze geen binnenhuisarchitect in te huren en alles naar hun eigen voorkeur in te richten. Ze kochten niet al te dure meubels die er in de ogen van de eigenaren harmonieus en heel modern uitzagen.

Het koppel kocht een mooi beige keukenblok, installeerde een gaskookplaat en een ruime hoekaanrecht. De ruimte werd gecompleteerd door een grote witte koelkast. In plaats van een afzuigkap besloten ze een kast op te hangen. Op de vloer lagen eenvoudige zandkleurige tegels.

Het witte plafond had een hanglamp in originele stijl. Een houten eetkamer met krukken werd naast de vrije muur geplaatst en witte planken sierden een andere muur. Het eindresultaat overtrof ieders verwachtingen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos