“Als er een wil is, is er een weg!” De ongelooflijke transformatie van deze miserabele keuken legt het netwerk bloot

Ik nam de risico’s en transformeerde mijn kleine miserabele keuken! 💪😮 Niemand geloofde dat ik het kon, maar ik liet het eindresultaat zien en iedereen viel met zijn mond open! 🧐🤯 Je kunt de geweldige makeover van mijn keuken in dit artikel zien! 👇

Het verhaal van vandaag gaat over mijn kleine miserabele keuken die ik onherkenbaar heb veranderd en ieders verwachtingen heb overtroffen. Omdat ik niet veel geld en mogelijkheden had om alles radicaal te veranderen, onderging de kamer kleine veranderingen maar kreeg hij wel een frissere uitstraling.

Zoals je kunt zien, hingen de bovenste kasten schuin, maar in de nieuwe versie heb ik besloten om ze weg te laten. Er was een klein probleem – er waren niet genoeg tegels in de bovenste rij. Maar de tegels zaten achter de koelkast en waren niet zichtbaar.

Mijn geduldige vader stemde in met mijn krankzinnige idee om de tegels voorzichtig achter de koelkast vandaan te slaan en ze te verplaatsen. We sloegen meer tegels los dan nodig was. Toegegeven, één das was beschadigd door mijn schuld toen ik ze in water dompelde om de resten van vloeibare spijkers te verwijderen.

We hebben de muren trouwens gewoon geëgaliseerd, eerst met een gewone volma en daarna met een afwerkspaan. Later heb ik de muren gewoon wit geverfd. De accu heb ik geverfd met zwarte glanzende spuitverf van KUDO. Ik heb veel verschillende merken geprobeerd voor renovaties.

Uiteindelijk werd KUDO mijn absolute favoriet. Het is het vermelden waard dat juist ik zo rustig ben over deze kleine dingen. Ik heb helemaal geen last van oneffen muren. Ik ben van mening dat het belangrijkste is dat er een ziel in dit huis is.

We hebben de keukenset gewoon besteld bij een lokale meubelfabriek.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos