“Je bent niet lelijk, je bent gewoon blut!” De ongelooflijke transformatie van een dakloze man haalt de krantenkoppen

Een dakloze man die jarenlang op straat heeft geslapen krijgt een geweldige make-over en wordt herenigd met zijn lang verloren familielid! 😮🤩 Hij verliet de kapperszaak onherkenbaar! 💇‍♂️🤫 Bekijk de voor-na foto’s in dit artikel! 👇

Het artikel van vandaag gaat over Joao Coelho Guimaraes, een dakloze man die al jaren op straat leefde in Goiania, Brazilië. Toen hij op het punt stond een betere toekomst op te geven, had hij het geluk een zakenman te ontmoeten.

Hij had een kapperszaak en was vastbesloten om de arme man een ongelooflijke make-over te geven. Daar gaven hoogopgeleide specialisten hem een stijlvol kapsel, een scheerbeurt en nieuwe kleren. Ze maakten een einde aan zijn onverzorgde uiterlijk en hielpen hem aan zelfvertrouwen.

De verbazingwekkende make-over werd gedeeld op Instagram en liet niemand onverschillig. Geloof het of niet, maar dit hielp hem bij het vinden en herenigen met zijn lang verloren familielid voor wie hij al een decennium weg was.

Dit bracht hoop en inspiratie voor miljoenen mensen in de wereld om zichzelf bij elkaar te rapen, alles opnieuw te beginnen en nooit op te geven in de hoop op het beste.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos