“Wie heeft Shelby’s hart gestolen?” Hoe Murphy’s vrouw eruit ziet wekte reactie op

De fans waren geschokt toen ze de vrouw van de “Peaky Blinders” acteur zagen! 😱😬 Murphy onthulde eindelijk het gezicht van de moeder van zijn kinderen en stelde iedereen teleur! 😳💔 Bekijk de vrouw die de grootste liefde van de acteur werd in dit artikel! 👇

Zodra mensen de vrouw van Cillian Murphy zien, beseffen ze dat de wereldberoemde acteur niet voor de mooiste en aantrekkelijkste vrouw heeft gekozen. Het wordt heel duidelijk dat hij zijn levenspartner niet heeft gekozen op basis van uiterlijk.

Stel je de verbazing van de fans eens voor toen de “Peaky Blinders”-ster voor het eerst zijn echtgenote onthulde. Degenen die stapelverliefd op hem waren, werden teleurgesteld en lieten geen kans onbenut om te beweren dat hij ontegenzeggelijk een betere vrouw verdiende. Sommigen noemen haar zelfs “een lelijk eendje”.

Gezien het feit dat hij een van de meest aantrekkelijke en begeerlijke acteurs is, was het een grote verrassing om hem met een gewoon uitziende vrouw te zien.

“Wat heeft hij in haar gevonden?”, “Iemand, alsjeblieft, open zijn ogen!”, “Wat een geluk dat ze de vrouw van een van de populairste filmsterren is!”, “Neem je me in de maling? Zeg me dat dit een grap is!”, “Envy stil!”, “Dit is de zaak van niemand van jullie”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos