“Niet anders dan mama!” De zus van Michael Jackson, La Toya, doet fans gruwelen met nieuwe transformatie

Plastische chirurgie is blijkbaar erfelijk! Michael’s zus, La Toya Jackson, ging te ver met plastische chirurgie en verminkte zichzelf ๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’” Nu zijn fans bang om naar haar te kijken ๐Ÿ‘ป๐Ÿ›‘ Ze wilde er waarschijnlijk uitzien als een kopie van haar overleden broer. wilde er waarschijnlijk uitzien als een kopie van haar overleden broer ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฑโžก๏ธ๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฑ Wees klaar om verrast te worden โฌ‡๏ธ

La Toya Jacksons unieke uiterlijk heeft haar altijd doen opvallen tussen de rest, en voegde persoonlijkheid toe aan haar charme en positieve energie. Het lijkt erop dat zij de enige schoonheid was in huize Jackson. De zangeres besloot zich echter te wenden tot plastische chirurgen en schoonheidsprocedures. La Toya onderging vele operaties, waardoor haar uiterlijk onherkenbaar veranderde.

Op dit moment is La Toya 67 jaar oud en ondanks haar leeftijd blijft ze haar gezicht veranderen. Een recente foto van de ster schokte gebruikers; velen noemden haar een “levende mummie”โ€ค Het gezicht van de zangeres verraste en beangstigde haar fans omdat ze volledig was getransformeerd.

Velen op internet vinden dat La Toya moet stoppen met haar procedures en een psycholoog moet raadplegen. “Ze ziet er verschrikkelijk uit!”, “Misschien wil ze herhalen wat haar broer deed?”, “Het nieuwe gezicht is eng”, schreven fans.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos