“Kopie van de King of Pop!” De jongen werd vergeleken met Michael Jackson en hij groeide op tot een kopie van de zanger

Als kind leek de jongen op de King of Pop! ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝ๐Ÿ‘‘ Nu, als volwassene, is hij een echte kopie van Jackson geworden, zelfs zonder plastische chirurgie ๐Ÿ’‰๐Ÿฅ Zijn onwerkelijke gelijkenis bezorgt ons kippenvel ๐Ÿ˜ตโ€๐Ÿ’ซโค๏ธ Een echte dubbelganger, bekijk zijn foto’s hier โฌ‡๏ธ

Fabio Jackson is een beroemde blogger geworden met 11 miljoen abonnees. Zijn populariteit is te danken aan het feit dat hij een verbazingwekkende gelijkenis heeft met de King of Pop Michael Jackson. Ondanks de mening van mensen dat Fabio plastische chirurgie heeft ondergaan, beweert de blogger zelf dat dit niet is gebeurd.

Fabio deelde een foto van zichzelf als kind en merkte op dat hij het als kind erg moeilijk had vanwege zijn gelijkenis met Michael Jackson. Zijn klasgenoten plaagden hem zelfs en hij ging door moeilijke tijden. In de loop der jaren werd hij echter beroemd dankzij zijn uiterlijk.

Fabio houdt veel van Michael Jackson en respecteert de king of pop. Hij verandert zijn foto op de blog om zijn ongelooflijke gelijkenis met de zanger te benadrukken en de blogger is niet van plan om het op te geven. Wat vind jij dat hij op Jackson lijkt?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos