In plaats van een badmeubel uit 1942 weg te gooien, bracht de man het weer tot leven en veranderde het in een modern meubelstuk.

Anderen zouden het weggooien, maar hij had andere plannen! 😉 De meester veranderde een oud kaptafeltje uit de jaren ’40 onherkenbaar! 😮👏 Hij deelde de voor-en-na foto’s en bestormde het internet! 📸🤯 Dit is pas creativiteit! 🤩 Bekijk hoe het er nu uitziet in dit artikel! 👇

Het interessante artikel van vandaag gaat over de radicale transformatie van een kaptafeltje uit, geloof het of niet, de jaren 1940. De oorspronkelijke staat liet veel te wensen over en niemand geloofde dat het ooit gerestaureerd en weer tot leven gebracht zou worden.

Er ontstond een dilemma: weggooien of renoveren om het een tweede kans te geven. De tweede optie werd gekozen. De meester wilde er een modern meubelstuk van maken, maar tegelijkertijd zijn unieke charme en vintage allure behouden.

Het eerste wat hij deed was zijn werkruimte voorbereiden en essentieel gereedschap verzamelen, zoals schuurpapier, verfkwasten en schoonmaakspullen. Hij moest ook de oppervlakken schuren om een gladde textuur en de meest wenselijke resultaten te krijgen.

Je moet beslissen of je een natuurlijke houtlook, een verweerde afwerking of een felle kleur wilt, want dat helpt bij het kiezen van de juiste verf. Het item moet ook harmoniëren met andere meubels en een gezellige sfeer creëren.

Iedereen was aangenaam verrast door het eindresultaat. De eigenaren konden geen woorden vinden om hun dankbaarheid uit te drukken voor dit fantastische werk. Ze bleven allemaal tevreden achter.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos