“Clooney heeft geluk dat hij haar heeft!” Hoe Amal Clooney er in het echt uitziet verdient onze speciale aandacht

Als je Amal op deze foto’s ziet, wordt het duidelijk waarom George Clooney voor haar koos en niet voor iemand anders! 🫠😍 Zo ziet de vrouw van de legendarische acteur er in het echt uit! 🧐😮 Paparazzi zagen haar in Malawi en verblijdden de fans! 🎥📸 Bekijk de exclusieve foto’s in dit artikel! 👇

Als we het over Amal Clooney hebben, moeten we vermelden dat ze niet alleen de vrouw van een beroemdheid is. Het is essentieel om in gedachten te houden dat ze een zorgzame moeder en toegewijde familievrouw is, maar ook een mensenrechtenadvocaat.

Ze studeerde rechten aan NYU en Oxford University. Het is overduidelijk dat George Clooney haar niet alleen heeft gekozen vanwege haar prachtige uiterlijk, maar ook vanwege haar intelligentie en vrijgevigheid. Hij laat geen kans onbenut om haar een ideale vrouw te noemen.

Voor degenen die het niet weten, Clooney was al in de 50 toen hun paden elkaar voor het eerst kruisten (zij was toen nog midden 30). Paparazzi hebben de mooie vrouw onlangs vastgelegd op een liefdadigheidsreis naar Malawi. Hun stichting steunt de Woman Lawyers Association van Malawi.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos