“Zo leven de mensen in Finland!” Een gepensioneerde toonde het leven ergens tussen stad en natuur

Een gepensioneerde kunstenaar toonde zijn herenhuis en nu droomt iedereen ervan om daar te wonen! 🫠😍 Een eigenaar liet zien hoe gewone mensen in Finland leven en bestormde het netwerk! 🤫😳 Bekijk foto’s van het interieur in dit artikel! 👇👇👇

 

Er zijn verbazingwekkende datsja’s onder de ramen van gebouwen met meerdere verdiepingen in Helsinki, op het eiland Lauttasaari, waarvan er een toebehoort aan een 59-jarige kunstenaar, een gepensioneerde. Hij woont op de 9e verdieping van een gebouw en zijn datsja ligt er vlak naast.

 

In 2009 maakte hij dit landhuis met zijn blote handen na jaren zoeken. Je vindt er een bibliotheek en zelfs een kleine plek om groenten te kweken. Je zou kunnen zeggen dat hij zijn datsja gebruikt als een plek om kunst te creëren.

 

Hij komt hier vaak ’s ochtends en geniet ervan of hij een boek leest. Niemand kan onverschillig blijven en geen speciale aandacht besteden aan de speciale plek van de gepensioneerde. Het komt hem goed uit dat zijn appartement op twee minuten loopafstand ligt en dat hij niet hoeft te rijden.

 

Hij vindt het een ideale plek om tijd door te brengen, van de natuur te genieten en kunst te creëren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos