“Voor de tatoeages en piercings!” Zo zag Amber Luke eruit voor alle lichaamsveranderingen

Meisje met 600 tattoos en piercings onthulde haar archieffoto’s en liet iedereen sprakeloos achter! 😳🫢 Bekijk hoe Amber Luke eruitzag vóór haar ongelofelijke transformatie in dit artikel! 👇👇👇

Vooral tegenwoordig worden tatoeages wereldwijd steeds populairder. Ze zijn niet alleen een vorm van lichaamskunst, maar ook een manier om jezelf uit te drukken. Terwijl de meeste mensen slechts één of enkele tatoeages nemen, heeft Amber Luke deze trend letterlijk tot het uiterste doorgevoerd.

Hoe verbazingwekkend het ook lijkt, ze heeft haar lichaam “versierd” met niet minder dan 600 tatoeages. Maar daar is het niet bij gebleven. Amber versierde haar gezicht met meerdere piercings. Ze nam zelfs het risico om een tatoeage op haar ogen te laten zetten, wat krankzinnig lijkt.

Het kostte haar 6 jaar om zichzelf onherkenbaar te veranderen en een heel nieuw hoofdstuk te beginnen. Om te zeggen dat ze er nu absoluut anders uitzag is niets te zeggen. Op het moment dat de netizens haar oude foto’s zagen, konden ze geen woorden vinden om hun verbazing uit te drukken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos