In plaats van de armzalige commodes uit de jaren 1970 weg te gooien, maakte een koppel er stijlvolle meubels van

Sommigen gooien dit weg, anderen maken er een meesterwerk van! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ Een koppel liet zien wat ze met deze twee commodes deden en blies het netwerk op! ๐Ÿคฏ๐Ÿง Bekijk de voor-na foto’s in dit artikel! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Oude meubels repareren is niet alleen een geweldige manier om aanzienlijk bij te dragen aan recycling, maar het biedt ook een artistieke benadering die lang niet bij iedereen te vinden is. Het koppel van vandaag gaf een verbazingwekkende transformatie aan hun commodes uit de jaren 70 en blies het netwerk op.

Ze ondergingen allebei een grondige transformatie waarbij de hoogglanslak van het oppervlak werd verwijderd en chips en imperfecties werden gerepareerd. Het oppervlak werd bedekt met krijtmeubelverf en afgewerkt met een matte vernis.

Een van de twee werd versierd met witte patronen en kreeg een minimalistische look, terwijl de andere een meer abstracte transformatie onderging. Ze zijn nu allebei op een interessante manier vormgegeven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos