“Niemand was hier klaar voor!” Hoe de vriendin van Reeves eruit zag voordat de romance met de acteur furore maakte

100% zeker dat niemand van jullie de grijsharige vriendin van Reeves in haar jeugd heeft gezien! πŸ˜‰ Zo zag Alexandra Grant eruit voordat haar haar grijs werd! πŸ‘©βž‘οΈπŸ§‘β€πŸ¦³ Degenen die haar “een lelijk eendje” noemden willen hun woorden terug! 🀫🀐 Bekijk de archieffoto’s in dit artikel! πŸ‘‡

Het is al lang geen geheim meer dat K. Reeves een romantische relatie heeft met A. Grant. Hun leeftijdsverschil is niet meer dan 2 jaar, maar toch lijkt de artieste er nog ouder uit te zien dan de moeder van de legendarische acteur. Haar afwijkende uiterlijk blijft onderwerp van gesprek.

Zoals bekend heeft haar grijze haar niets met leeftijd te maken, want Grant beweert dat haar haar grijs begon te worden toen ze nog in de 20 was. Ze stond voor een moeilijke keuze: regelmatig haar haar verven of haar natuurlijke schoonheid omarmen. Haar keuze viel op de tweede optie.

Ongeacht haar ongewone uiterlijk, is Grant echt intelligent en artistiek die Reeves niet koos op basis van schoonheid, maar persoonlijkheid, zoals de fans beweren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos