Iedereen lachte de echtgenoten uit totdat ze de eindresultaten van de transformatie lieten zien en hen sprakeloos achterlieten

Mijn man en ik negeerden iedereen en kochten een “lelijk” huis! ๐Ÿ›–๐Ÿ˜ฌ Mensen bespotten ons totdat ze het eindresultaat zagen van de ongelooflijke make-over! ๐Ÿคซ๐Ÿ‘ Zie het artikel voor de foto’s van voor en na! ๐Ÿ‘‡

Het artikel van vandaag gaat over een stel dat uiteindelijk de kans kreeg om in hun eigen appartement te gaan wonen. Ze hadden al vele jaren huizen gehuurd en met het verkrijgen van een eigen hoekje begon een heel nieuw hoofdstuk in het leven van het gezin.

ย ย 

Aanvankelijk lachte iedereen de echtgenoten uit toen hun keuze viel op zo’n “lelijk” en ellendig appartement. De muren waren aan het vervallen en de vloer was niet meer bruikbaar. De gang is nu geรฏntegreerd met de woonkamer.

ย ย 

Voor de muren werd grijs gekozen, wat de kamers een meer minimalistische uitstraling gaf. Bij de ingang vind je een schoenenrek en haken. Op de plek die voorheen naar de keuken leidde, staan nu de wasmachine en de boiler.

ย ย 

De logeerkamer komt perfect overeen met de gang wat betreft de kleur van de muren. Het heeft een comfortabel ogende grijze bank, een groen tapijt dat op glas lijkt en een werkplek. De ingang naar de keuken is nu vanuit de woonkamer, waardoor er ruimte is voor de koelkast.

ย ย ย 

Een hoekset met een combinatie van lichte en donkere gevels maakt handig gebruik van de beperkte ruimte.

ย ย 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos