“Hoe durft ze dat te dragen?” Meghan Markle’s schandalige look tijdens de ceremonie werd door iedereen bekritiseerd

“Het paste niet bij je om zo in het openbaar te verschijnen!” 🙅‍♀️ Het is onduidelijk waar de ogen van de prins waren, toen Markle dit beeld koos 👸🫣 Blijkbaar vergat Meghan wie ze is en verscheen ze in een nogal onthullende jurk 👗👡 Haar beschamende beeld, zie hier ⬇️

Experts die geïnteresseerd zijn in de koninklijke familie hadden gelijk over waarom Meghan Markle besloot om niet op de kroning van Charles te verschijnen. Volgens hen wil Meghan niet tussen de vele beroemdheden staan. Ze vermijdt onnodige aandacht op alle mogelijke manieren.

Een van de experts zei dat Meghan binnenkort op een evenement zal verschijnen waar ze de belangrijkste en enige ster zal zijn. Zo verscheen ze op de Women of Vision Awards in New York.

Meghan trok de aandacht van alle aanwezigen met haar outfit. Haar vreemde outfit was in gouden tinten en liet niemand onverschillig. Markle droeg een fonkelende gouden jurk, gouden handtas, gouden oorbellen en diamanten armbanden.

Het bleek dat de jurk ongeveer $2.000 kostte, de sandalen kostten $1.500 en de handtas kostte meer dan $1.000. Velen vonden deze outfit ongepast voor een dergelijk evenement. In tegenstelling tot Meghan waren de andere winnende genomineerden bescheiden gekleed.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos