“Het is tijd om te stoppen met het dragen van mini!” Hawn en Russell worden betrapt tijdens hun wandeling in Los Angeles

De fans sloten hun ogen uit schaamte toen Hawn verscheen in korte broek en open T-shirt! 😬🫣 Het hele internet heeft het over de cellulitis, de slappe huid en de bolle knieën van de actrice! 🤮😳 Bekijk het artikel en probeer niet teleurgesteld te raken! 👇

G. Hawn en K. Russell zijn al zo’n 40 jaar onafscheidelijk als koppel. Ondanks hun langdurige romance en tientallen jaren zij aan zij zijn, maakt het koppel geen haast om de knoop door te hakken. Desondanks zijn ze altijd een van de meest duurzame koppels in de industrie geweest.

Pas na twee huwelijken ontmoette Goldie Kurt en vond zo de grootste liefde van haar leven. Ze zijn een goed voorbeeld van een harmonieus stel dat populair is bij miljoenen mensen. Onlangs vingen fotojournalisten het “juiste” moment en filmden de echtelieden samen.

Ze maakten een ontspannen wandeling in de straten van Los Angeles. Dit leidde tot gemengde reacties onder de netwerkgebruikers. Sommigen bewonderden oprecht hun speciale band, terwijl anderen geen woorden konden vinden om hun teleurstelling over Hawns verouderde lichaam te uiten.

Bij het zien van de uitgezakte huid, spataderen, cellulitis en bolle knieën, haastten ze zich om unaniem te beweren dat het de hoogste tijd was om te stoppen met het dragen van korte broeken en het natuurlijke ouder worden te omarmen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos