“Een hangbuik, cellulitis en bolle knieën!” Nieuwe schandalige foto’s van Demi Moore opduiken het netwerk

Paparazzi filmden “the forever girl” zonder filters en maakten furore onder haar fans! 🧐🎥 Zo houden beroemdheden met een “perfect” uiterlijk ons voor de gek! 🤫😟 Zie het verschil tussen Instagram en de werkelijkheid in dit artikel! 👇

Hoe ongelooflijk het ook lijkt, deze wereldberoemde en volleerde Hollywood-actrice is al in de 60. Moore ziet er echter nog lang niet zo oud uit en blijft een droom voor mannen. Ze creëert vaak dat “perfecte” beeld van zichzelf op Instagram.

Maar paparazzi houden nooit op beroemdheden te betrappen wanneer ze dat nauwelijks verwachten. Deze keer was het Moore die in het doelwit verscheen. Fotojournalisten lieten hun kans niet liggen en legden het lichaam van de actrice vast zoals het er in werkelijkheid uitzag. Dit kwam als een grote teleurstelling.

Degenen die er meer dan zeker van waren dat ze geen foutje of imperfectie had, konden hun ogen niet geloven. Ze had cellulitis op haar buik en dijen. Haar knieën waren rond en ze zag er echt oud uit. Het werd overduidelijk dat ze haar foto’s verandert voordat ze ze op sociale media plaatst.

Wat kun jij toevoegen? Deel gerust je mening!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos