“Poseren in een bikinitopje!” Dit is hoe de vroeger bekende Bruce Jenner er nu uitziet en leeft als Caitlyn

Wat is er gebeurd met de vader van de zusjes Jenner, die zijn naam veranderde en een vrouw werd? 🤔🧐 Hier is Caitlyn Jenner, vroeger Bruce, die nu geniet van het leven als vrouw! 😮 Voor meer informatie – zie het artikel! 👇

Het lijkt erop dat Caitlyn Jenner haar beste leven leidt, gezien de laatste foto’s en nieuwtjes die ze heeft gedeeld met haar volgers op de media. De vader van de beroemde zusjes, vroeger bekend als Bruce Jenner, onderging een radicale make-over tot aan het veranderen van zijn geboorteakte om een ander persoon te worden.

Het nieuws kwam niet alleen als een grote verrassing voor de familie, maar ook voor iedereen die hun leven online actief volgde. Het raakte zijn vrouw (Kris) en hun dochters als een scherp mes, maar toch konden ze niets anders doen dan het te accepteren.

Onlangs deelde Caitlyn een paar openhartige kiekjes uit het zonnige Californië. Ze was aan het zonnebaden en leek haar leven ten volle te leven. Ze droeg een pikant badpak maar liet toch wat ruimte voor verbeelding.

Wat betreft haar persoonlijke leven, ze heeft al 2 jaar een relatie met Sophia Hutchins met wie ze samenwoont in hun Malibu landhuis. Het is meer dan duidelijk dat ze uiteindelijk haar geluk heeft gevonden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos