“Met een hoofddoek en gescheurde kleren!” Sharon Stone lijkt onherkenbaar in de ogen van haar fans na een “eerlijke” selfie

Wees klaar om te gruwelen als je ziet hoe Stone er in het echt uitziet zonder make-up! De nonchalante look van de actrice kwam als een grote teleurstelling voor haar fans! 😳🀐 Ze onthulde haar “echte” look en veranderde in de ogen van haar volgers! πŸ‘€πŸ€” Zie de post in dit artikel! πŸ‘‡

De recente “eerlijke” look van Sh. Stone gedeeld op Instagram heeft overal voor opschudding gezorgd. De Hollywood-actrice die velen zich herinnerden als een glamoureuze en prachtig uitziende dame leek totaal onherkenbaar in de ogen van haar volgers.

Zoals bekend behoort ze tot de filmlegendes die natuurlijke veroudering omarmen en geen gezichtsverbetering of cosmetische ingrepen hebben ondergaan. Ze accepteert zichzelf volledig zoals ze is en houdt van haar grijze haren en leeftijdgerelateerde veranderingen.

Onlangs verscheen ze met een hoofddoek, in gescheurde kleding en zonder make-up. Haar openhartige post haalt nog steeds de krantenkoppen. Het ding is dat de meeste mensen gewend waren om haar te zien in mooie jurken en met volledige voorbereiding. Haar vermogen om zich van de beste kant te laten zien krijgt regelmatig lof en bewondering.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos