“Geen wonder dat Affleck gek op haar werd!” De ex-vrouw van de acteur rockt een SummerSalt bikini op een zonnig strand

Garner toonde haar bikinilichaam en nu begrijpen mensen waarom Affleck met haar trouwde! Nieuwsgierige paparazzi filmden de actrice in bikini en bestormden het netwerk! 👙❤️‍🔥 Bekijk de exclusieve beelden in dit artikel! 👇

Fotojournalisten konden actrice J. Garner vastleggen in een groen en wit gestipt eendelig badpak waarvan de foto’s meteen viral gingen. Ze werd gespot in een badpak van het merk SummerSalt en werd gefilmd op een stranddag in Malibu.

Het had ruches op de schouders en een naad in de taille en het stond haar gewoon perfect. Het benadrukte haar gespierde figuur en liet tegelijkertijd geen ruimte voor verbeelding. Het is bekend dat ze 95 dollar voor het zwempak betaalde en al snel werd geprezen voor haar modekeuze.

Om te zeggen dat ze er als vrouw van in de 50 prachtig uitzag en geen retouchering en bewerking nodig had.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos