“Van een doorn in het oog tot een droomplek om te wonen!” De nieuwkomers veranderden het armzalige appartement onherkenbaar

4️⃣ maanden en een nieuw appartement is klaar! 🏘️😍De vrouw nam de situatie in eigen hand en renoveerde haar miserabele plek onherkenbaar! 🧰πŸ’ͺ Ze verraste iedereen met de voor-en-na foto’s die je in dit artikel kunt zien! πŸ‘‡

De helden van vandaag kozen deze miserabel uitziende plek jaren nadat ze in een ruim en modern appartement hadden gewoond. Hun doel was om een oud appartement te kopen, het onherkenbaar te veranderen en het de meest wenselijke look te geven volgens hun voorkeur.

Zonder de indeling van de ruimte te veranderen, kreeg de lobby de vorm van een smalle en lange ruimte. De vloer is afgewerkt met tegels. De muren zijn verdeeld in twee kleuren en versierd met lijstwerk. Dichter bij de ingang aan de linkerkant is een uitgebreide opslagruimte met ingebouwde zitplaatsen.

De keuken is geschilderd in lichtgrijze en diepgroene kleuren. Het meubilair is opgefrist en nu is het koken en eten nog aangenamer geworden. De slaapkamer is de belangrijkste ruimte voor ontspanning. De muur achter het bed is kleurrijk en abstract vormgegeven.

Daar zie je ook een kaptafel en een tv. De kinderkamers zijn ook interessant vormgegeven. Er is ook een balkon waar je tijd kunt doorbrengen in de frisse lucht, een boek kunt lezen of kunt genieten van een kopje koffie in de ochtend.

De badkamer is minimalistisch ingericht. Wat het ontwerp van het toilet betreft, zijn de muren zwart en staan er zwemmende vissen op afgebeeld.

Neem een kijkje en deel of je hier zou willen wonen of niet!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos