“Grotere heupen, vetrollen en geen make-up!” Jennifer Lopez lijkt onherkenbaar na een workout in de ogen van haar fans

Cameralenzen hebben stiekem make-upvrije Lopez vastgelegd net na het sporten en lieten haar fans sprakeloos achter! 🎥🤐 Paparazzi foto’s van de beroemdheid in leggings en met een rommelige knot zorgen voor krantenkoppen die je in dit artikel kunt vinden! 👇

De meeste mensen beschouwen Jennifer Lopez tegenwoordig als een van de meest begeerlijke en succesvolle beroemdheden van de hedendaagse showbusiness. Men gelooft dat ze perfecte lichaamskenmerken heeft en een droomlichaam dat ze ongeacht haar leeftijd behoudt.

Haar modekeuzes trekken altijd de aandacht van miljoenen en krijgen zelfs de goedkeuring van de strengste modecritici. Nieuwsgierige paparazzi hebben de beroemdheid de laatste tijd echter gefotografeerd zonder cosmetica, met een rommelige knot en in sportkleding.

“En waarom ging Affleck terug naar haar?”, “Er zijn miljoenen zoals zij. Waarom zijn zoveel mannen gek op haar?”, “Zo heb ik haar nog nooit gezien! Het duurde even voordat ik haar herkende”, “Niets bijzonders of unieks!”, “Een van de meest overschatte sterren”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos