“Eendengezicht en vreemde imitaties!” Goldie Hawn lijkt onherkenbaar tijdens een wandeling door de straten van New York

De fans sloten hun ogen uit schaamte nadat ze Hawn hier zagen! 😲🫣 Nieuwe schandalige foto’s van de actrice door paparazzi halen de krantenkoppen op netwerk! 📸🤯 Voor snapshots – zie het artikel! 👇

Het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die Goldie Hawn, een gerenommeerde en volleerde actrice, niet kent. Naast een succesvolle carrièrevrouw en ongelooflijk getalenteerde actrice is ze ook een gelukkige echtgenote die de 40e mijlpaal heeft gevierd met haar man K. Russel.

Ze zijn een van de meest duurzame en lovenswaardige koppels in de industrie. Hun speciale band is met niemand te vergelijken. Zelfs na zoveel jaar houden Hawn en Russell de passie vast en wordt hun liefde nog groter en dieper.

Zoals bekend omarmt Hawn haar natuurlijke schoonheid en wordt ze mooi oud. Ze trekt zich niets aan van de haters en kwaadsprekers. Russell laat op zijn beurt nooit ophouden zijn onwrikbare steun te betuigen. Onlangs hebben paparazzi haar betrapt tijdens een wandeling door New York.

De iconische actrice leek onherkenbaar met haar “duck” gezicht en in een casual look. Haar verslapte huid, gerimpelde nek en handen verraadden haar leeftijd. De schandalige foto’s gingen meteen viral en werden het onderwerp van discussies.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos