“Ben, hoe heb je haar dit kunnen laten dragen?” Lopez rockt een Ralph Lauren-jurk als ze een comeback maakt op het Met Gala

Borstelloze Lopez laat de mooiste delen van haar lichaam zien in een onthullende jurk! ❤️‍🔥🤤 Alle ogen waren op de ster gericht toen ze de rode loper opliep! 🫡🧐 Je kunt een van haar meest gedurfde looks in dit artikel zien! 👇

Het recente optreden van J. Lopez maakte diepe indruk op iedereen daar. Dit keer viel de modekeuze van de iconische zangeres en actrice op een zwart-roze jurk die de ster een gedurfde en verleidelijke look gaf.

De prachtige jurk bestond uit een roze rok, twee zwarte bandjes die haar borst zonder bh verborgen, zwarte handschoenen en een zwarte hut die nog meer gratie en elegantie toevoegde aan haar moeiteloos verbluffende imago. Op het moment dat ze verscheen, waren alle ogen op niemand anders gericht dan op haar.

“Geen wonder dat mensen haar het schoonheidsicoon noemen!”, “Perfect van top tot teen”, “Riep iemand om een godin?”, “Hadden ze geen materiaal meer voor de beha?”, “Bedankt dat je niet helemaal naakt bent gekomen”, “Genoeg internet voor vandaag”.

“Ze at en liet geen kruimels achter!”, “Haar man is de gelukkigste man op aarde”, “Het geeft onberispelijk”, “En God schiep de vrouw”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos