Mijn ex-vrouw belt in tranen op, eist geld voor eten en zo ontdekte ik haar manipulaties

Ze raakte me met de woorden “De kinderen hebben honger!” en dit is wat ik besloot te ondernemen! Voor het vervolg – zie het artikel!

Het artikel van vandaag gaat over een man van middelbare leeftijd die zijn verhaal heeft gedeeld met netwerkgebruikers en advies wil of hij er goed aan heeft gedaan of niet. Ondanks de scheiding en de daaropvolgende hertrouwerijen, behield hij de voogdij over hun kinderen van 12 en 15 jaar.

Hij is altijd verantwoordelijk geweest en heeft de vrouw nooit laten wachten. Maar op een dag kreeg hij een telefoontje van haar dat hij haar wat extra geld moest geven omdat ze geen eten hadden en de kinderen honger leden.

De man kon zijn huis niet vinden en besloot de kinderen te voorzien van eten uit zijn vriezer en voorraadkast, waaronder eland, hertenvlees, wild zwijn en andere soorten vlees. Stel je zijn verbazing eens voor toen hij de volgende woorden hoorde. “Ik heb het geld nodig”.

De vader begreep niet waarom ze het eten niet aannam en weigerde met klem haar geld te geven. Ze werd woedend en begon hem ervan te beschuldigen dat hij niet voor hun kinderen zorgde en voegde eraan toe dat het feit dat de kinderen honger leden hem helemaal niets deed.

De man bleef bij zijn keuze en niets kon hem van gedachten doen veranderen. Hij vraagt advies aan de gebruikers van het netwerk of hij juist heeft gehandeld of niet. Wat zijn jullie gedachten hierover?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos