“Over dwerggroei en pesten” Zo zien de vrouw en kinderen van Peter Dinklage eruit

Klasgenoten lachten hem uit en hadden geen idee dat hij zou acteren in “Game of Thrones”! 🫢🤐 De man die constant bekritiseerd werd om zijn lengte is de populaire acteur Dinklage! 😉👏 Voor zijn archieffoto’s – bekijk het artikel! 👇

Hij heeft niet één keer toegegeven dat hij het doelwit was van pesterijen onder zijn leeftijdsgenoten en klasgenoten. Niemand miste de kans om hem hardhandig te bekritiseren om zijn korte lengte, die al snel zijn belangrijkste uniciteit en onderscheidend kenmerk in de industrie werd.

Ondanks alle uitdagingen en onzekerheden bleef hij acteren en was hij gepassioneerd door cinema. Hij staat bekend om vele geweldige films waarin hij een briljante hoofdrol speelde. Het was zijn rol als Tyrion Lannister die zijn carrière naar een heel nieuw niveau bracht.

Ondanks zijn dwerggroei is hij een van de meest succesvolle en begeerde acteurs in Hollywood geworden. Wat zijn privéleven betreft, is hij getrouwd en vader van twee schattige kinderen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos