Iedereen lachte om het ellendige huis van deze echtgenoten totdat ze de resultaten lieten zien en iedereen sprakeloos achterlieten

Mijn man en ik besloten geld te besparen en dit is wat we deden! ๐Ÿ˜‰๐Ÿคซ Met een klein budget kochten we een armzalig appartement voor een habbekrats en toverden het om tot een begeerlijke plek om te wonen! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘ Voor de resultaten – zie het artikel! ๐Ÿ‘‡

Toen het koppel van vandaag dit appartement kocht, begonnen hun familieleden hen te bespotten. Ze wisten namelijk niet dat deze ellendige plek al snel een droomappartement zou worden. Om geld te besparen kochten ze een ouderwets exemplaar dat een frissere uitstraling nodig had.

Het hele proces nam maar liefst 3 maanden in beslag omdat de echtelieden eigenhandig en zonder hulp van anderen te werk gingen. Het omvatte het vervangen van de vloeren, het egaliseren en schilderen van de muren, het samenvoegen van de keuken en het gastenverblijf en het vervangen van het loodgieterswerk en de elektrische bedrading.

Ze besloten om de hal te ontwerpen in zachte kleuren met donkere accenten. Er werd een nieuwe voordeur geรฏnstalleerd en een open kapstok en schoenenrek gemaakt. Er is ook een kast met een tussenverdieping in een diepgroene kleur.

De meubels en de vloer in de keuken passen perfect bij elkaar. Tussen de gastenkamer en de keuken is er een eethoek die er erg gezellig uitziet. Er staat ook een comfortabele bank in een diepgroene kleur. De slaapkamer heeft een muur in dezelfde kleur en dit alles ziet er fantastisch uit.

De kinderkamer verdient ook onze speciale aandacht. De muren zijn op een interessante manier ontworpen en de kleurrijke meubels maken de sfeer uniek en speciaal. De slaapkamer is ook op een moderne manier ontworpen met muren in dezelfde kleur.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos