Een schijnbaar doodgewone hut in niemandsland blijkt een perfect toevluchtsoord te zijn voor outdoorliefhebbers

Wat zit er in deze gewone hut en waarom dromen miljoenen mensen ervan om hier te wonen? πŸ€”β“ De eigenaren openden de deuren van zijn huis van 450 vierkante meter en bestormden het netwerk! 🧐🏑 Bekijk de foto’s van het interieur in dit artikel! πŸ‘‡

Genesteld in de Hocking Hills regio van Ohio, ligt een schijnbaar gewone hut in een adembenemend natuurlijk landschap. De geheimzinnigheid van de huizen hier past perfect bij de schilderachtige natuur. Hoewel het er van buiten gewoon uitziet, is het van binnen verbazingwekkend.

De GloCabin biedt een prachtig uitzicht door de ramen en heeft alle voorwaarden en benodigdheden die je nodig hebt voor een goed leven. Hij heeft een strakke matzwarte afwerking en wordt gecompleteerd door donkere deuren van elzenhout.

Het patroon is minimalistisch en verfijnd tegelijk. Zodra de eigenaren de deuren openden en het interieur lieten zien, viel ieders mond open en nu dromen miljoenen ervan om hier te wonen. Hier vind je alle essentiΓ«le apparatuur. De keuken is multifunctioneel en heeft ook een eetbar.

De badkamer is vrij ruim en licht. Er is een grote douche, een moderne wastafel en een grote spiegel. Het geeft op de een of andere manier een hotelgevoel. Je zou kunnen zeggen dat het een perfecte plek is voor buitenenthousiasme.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos