De eigenaars verwelkomden iedereen in hun schijnbaar gewone appartement en er ging een nieuwe wereld voor hen open

De echtelieden openden de deuren van hun appartement en nu droomt iedereen ervan om daar te wonen! ๐Ÿ˜๏ธ๐Ÿ˜ Ze hebben hun hele leven dag en nacht aan dit appartement gewerkt en hoe het er nu uitziet overtreft ieders verwachtingen! ๐Ÿงฐ๐Ÿ’ช Bekijk de foto’s van het interieur in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

De meeste mensen hebben eerst gemengde meningen over dit unieke appartement. Het lijkt alsof het een heel gewone plek is, gebouwd in Scandinavische stijl met saaie witte muren. Maar zodra je binnenkomt, verandert alles.

De ingang verdient ook onze speciale aandacht. Het unieke karakter en het historische tintje zorgen ervoor dat we onze ogen er niet vanaf kunnen houden. Het gebouw dateert uit het jaar 1916 en deze ruimte van 76 meter straalt zijn historische waarde uit.

De eigenaren van dit absoluut unieke appartement zijn echtgenoten met twee kinderen die hier 17 jaar geleden zijn gaan wonen. De deuren van de entree zien er ook fantastisch uit en ze maken al duidelijk dat wat mensen hierna te zien krijgen iets buitengewoons zal zijn.

De woonkamer en de keuken zijn niet van elkaar gescheiden en nemen de meeste ruimte in beslag. Ze hebben de plek natuurlijk een frissere uitstraling gegeven, maar waren het erover eens dat de historische waarde koste wat het kost behouden moest blijven.

Het meest bijzondere aan dit appartement is de indeling, die interessante oplossingen bevat zoals een slaaphoek in de hoek tussen de keuken en de slaapkamer van de ouders die extra slaapruimte biedt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos