“Andere persoon vóór plastiek!” De manier waarop deze vrouw eruit zag vóór 200 plastische chirurgische ingrepen liet iedereen in verwarring achter

“Ze heeft geld uitgegeven om haar vroegere schoonheid te ruïneren!” 💰 In haar 55 jaar heeft de vrouw meer dan 200 operaties ondergaan, waaraan ze meer dan 800.000$ heeft uitgegeven 💸💉 Maar het is een feit dat mannen vóór de plastische chirurgie gek op haar waren ❤️‍🔥🤦🏻‍♂️ Archieffoto’s kun je hier bekijken 👇🏻

Paula Thebert, ook bekend als Lacey Wildd, spaart kosten noch moeite om haar uiterlijk te onderhouden. Tijdens haar 55 jaar onderging ze meer dan 200 operaties, waaraan ze meer dan 800 duizend dollar uitgaf.

Dit is niet het hele bedrag dat de chirurgen kregen voor hun werk. Ze kreeg zelfs het meeste geld van haar fans in Europa, waarvan velen ervoor kozen om anoniem te blijven. Ondanks alle luxe geschenken en hoge inkomens voelt ze zich nog steeds niet helemaal gelukkig.

“Mijn levensstijl is ongewoon interessant. De paparazzi volgen me elke dag en nemen foto’s van me met hun mobiele telefoons. Als je leven net zo is als het mijne, dan zal iedereen je veroordelen”, zegt de vrouw. Daarnaast moet ze constant op haar figuur letten. Paula merkt op dat ze haar gewicht zorgvuldig in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat de implantaten goed blijven zitten. En hoewel ze geen spijt heeft van haar veranderingen, raadt ze meisjes aan om plastische chirurgie zo lang mogelijk te vermijden.

“Als je eenmaal begint met het inspuiten van je gezicht, is het moeilijk om te stoppen”, zegt ze. Volgens haar kost elke chirurgische ingreep veel geld. Je moet er serieus over nadenken of het het waard is om voor je uiterlijk te betalen ten koste van je gezondheid en je leven of niet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos