“Huwelijk van een 82-jarige met een 29-jarige!” Al Pacino stelt fans teleur, wordt vastgelegd met zijn jonge vrouw

“Hoe kan deze schoonheid met hem slapen?”🤦🏻‍♀️ Het is ondraaglijk om je voor te stellen dat ze zelfs maar een kind verwacht van deze verdorde oude man 🤰🏻👴🏻 Op de foto lijken ze op een model met een bedelaar! 🤢 Wees overtuigd, bij het zien van de willekeurige foto’s ⬇️

Acteur Al Pacino heeft zijn fans opnieuw verrast. Volgens informatie bereidt de beroemdheid zich voor om vader te worden en dat op 82-jarige leeftijd! Zijn vrouw is Noor Alfallah, een jonge vrouw met wie Pacino enkele jaren geleden begon uit te gaan. Al Pacino wordt beschouwd als de onbetwiste kampioen van Hollywood, hij doorbreekt leeftijdsgrenzen en verrast iedereen.

Ondanks het feit dat Robert De Niro op latere leeftijd ook vader is geworden, is hij nog steeds drie jaar jonger dan Al Pacino. Er zijn veel positieve reacties van fans over het vaderschap van Al Pacino. Een van de fans van de acteur merkte op dat het leeftijdsverschil tussen de Hollywoodster en zijn vrouw Noor extreem lijkt.

Een andere fan schreef dat wanneer het kind afstudeert aan de middelbare school, de acteur 100 jaar oud zal zijn. De geboorte van de baby wordt binnenkort verwacht, want Noor is al acht maanden zwanger.

De beroemde acteur besloot nooit te trouwen, maar hij heeft al drie kinderen. In 1989 beviel zijn geliefde Jana Tarrant van zijn oudste dochter. En in 2001 verblijdde Beverly D’Angelo, de tweede minnares van de acteur, hem met de geboorte van tweelingdochters Olivia en een zoon Anton.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos