“Draagt haar man in haar armen!” Zo ziet de baby van dit bijzondere stel eruit

“De hele wereld is verbaasd!”๐Ÿ˜ฎ Het meisje wist aanvankelijk dat de man ongezond was, maar dit maakte haar niet uit ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฝ๐Ÿ’‘ Ze trouwden en ondanks de problemen kregen ze een zoon ๐Ÿ‘ถ Kijk maar eens hoe hij eruitziet in het artikel ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Gregory en Anne leerden elkaar kennen via sociale netwerken voor mensen met een handicap. Vanaf het allereerste begin realiseerde Anne zich dat Gregory niet in een ideale toestand verkeerde, zoals alle normale mensen. Desondanks vond Anne het belangrijk dat ze een goede relatie onderhielden.

Na verloop van tijd voelden ze wederzijdse sympathie. Toen het langverwachte moment van hun eerste ontmoeting aanbrak, konden ze allebei hun ogen niet van elkaar afhouden. Gregory is al sinds zijn kindertijd gehandicapt. Zijn lichaam was misvormd, maar zijn geest was ontwikkeld.

Dankzij de ongelofelijke inspanningen van zijn moeder geniet Gregory nog steeds van het leven. In 2013 werd het stel uitgenodigd voor een tv-programma, waar Gregory zijn geliefde ten huwelijk vroeg. Een paar jaar later kregen ze een prachtige zoon. Gregory ontwikkelt websites en houdt een videoblog bij, en zorgt zo voor zijn gezin.

Ann doet het huishouden en besteedt haar tijd aan de opvoeding van de baby. Ze hebben onlangs hun eigen appartement gekocht en zitten vol toekomstplannen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos