“Ze is geboren voor modellenwerk!” Hoe de moeder van Enrique Iglesias eruit ziet verdient onze speciale aandacht

Iglesias liet zijn 72-jarige moeder zien en nu is ze de droom voor alle mannen! ๐Ÿซ โฃ๏ธ Time lijkt nooit voorbij te zijn gegaan voor deze ongelooflijke schoonheid! ๐Ÿ˜‡๐Ÿ”ฅ Het moment dat hij haar foto’s deelde, werd ze een internetster! ๐Ÿ˜๐Ÿซ  Zie hoe ze eruit ziet in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

De laatste tijd heeft een van de populairste, veelgevraagde en uitmuntende zangers, E. Iglesias, exclusieve foto’s gedeeld van zijn tijdloos mooie moeder en een enorme indruk gemaakt. Het is moeilijk te geloven dat de ouder van de popzanger al 72 is.

Haar ongelooflijke schoonheid en leeftijdloze charme laten niemand onverschillig. De engelachtige verschijning van de moeder werd al snel het onderwerp van gesprek. Mensen waren aangenaam verrast en konden geen woorden vinden om hun oprechte bewondering uit te drukken.

“Is ze een heks? Waarom en hoe wordt ze dan helemaal niet ouder?”, “Ze wordt ouder als een goede wijn”, “Ik zal haar nooit meer dan 40 geven!”, “Hoe komt het dat ze 72 is? Liegen mijn ogen tegen me?”.

“Als ze veroudert, dan alleen op deze manier!”, “Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden!”, “De tijd lijkt voor haar nooit voorbij te zijn gegaan!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos