“Papa’s kleine jongens zijn groot geworden!” Dempsey verschijnt met familie bij première van “Ferrari”-film

Dempsey liet zijn volwassen zonen zien en nu zijn alle meisjes verliefd op ze! 💘😍 Wat vliegt de tijd! ⏳⏰ De jongens zijn knappe mannen geworden en zijn klaar om harten te stelen! ❤️‍🔥😮 Bekijk de foto’s van hun recente optreden in dit artikel! 👇

Hoe verrassend het ook lijkt, P. Dempsey heeft onlangs de 17e verjaardag van zijn erfgenamen gevierd. Je zou kunnen zeggen dat de tijd razendsnel vliegt en dat kinderen heel snel opgroeien. De legendarische ster heeft zijn volgers ook verblijd met een throwback-foto.

Geen enkele netwerkgebruiker kon zwijgen en geen commentaar geven op het uiterlijk van de schattige jongen. Sommigen vonden het nodig om hun kleine gelijkenis nog een keer te vermelden, terwijl anderen hun pure bewondering uitten.

Het is de moeite waard om toe te voegen dat echtgenoten Jillian en Patrick naast hun tweelingzonen ook trotse ouders zijn van een dochter genaamd Talula. Darby is erg geïnteresseerd in voetbal, terwijl Sullivan gepassioneerd is over acteren.

Hun zeldzame verschijning op evenementen zoals de première van de film “Ferrari” ontsnapte aan niemands aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos