“Niet meer blond!” Julia Roberts vierde haar 55e verjaardag met een make-over en een nieuw imago

De fans herkenden de Pretty Woman niet op de nieuwe foto’s! ๐Ÿค”โ“ De Hollywood-actrice heeft haar imago radicaal veranderd en verraste de volgers! ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ตโ€๐Ÿ’ซ Roberts is geen blondine meer! ๐Ÿ‘ฑโŒ Je vindt haar recente foto’s in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

De Hollywood filmlegende heeft haar 55e verjaardag gevierd met een gedurfde transformatie. Ze heeft haar kapsel radicaal veranderd en lijkt zelfs onherkenbaar in de ogen van sommige van haar fans. De Pretty Woman is geen blondine meer.

Haar nieuwe brunette look met pony zorgde voor reacties die geen enkele netwerkgebruiker onverschillig lieten. Dit benadrukte haar natuurlijke schoonheid en gaf haar een frissere uitstraling. De veranderingen die ze heeft ondergaan leidden tot gemengde reacties en lang niet iedereen was dezelfde mening toegedaan.

Het bleef natuurlijk niet onopgemerkt en haalt nog steeds de krantenkoppen!

Wat vind jij van het nieuwe imago van de actrice?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos