“Leven in de wildernis!” Laten we eens binnenkijken in het mysterieuze huis in het schilderachtige landschap

Een vrouw liet haar huis in de wildernis zien en nu wil iedereen het stadse leven achter zich laten en daar gaan wonen! 🏠🏞️ Hoe comfortabel en sfeervol is het oude huis van binnen! 😍🫠 Bekijk de foto’s in dit artikel! πŸ‘‡

Er wonen maar 1340 mensen in het schilderachtige stadje Burford, Engeland. Mensen komen hier vaak een oud huis tegen dat aan niemands speciale aandacht ontsnapt. Het is de nieuwe verblijfplaats geworden van Penelope, een showontwerpster, en haar man.

De voormalige bewoners van een prestigieuze Londense wijk wilden het veranderen nadat hun vijf kinderen het ouderlijke nest hadden verlaten. Ze zagen de kans om een nieuwe reis te beginnen en hun huis te vullen met dierbare bezittingen.

Het markeert comfort en een gastvrije sfeer die niemand onverschillig laat. Het geeft zowel dierbare herinneringen als een oude sfeer weer.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos