Iedereen lachte de eigenaar van dit 300 jaar oude huis uit totdat ze binnenstapten en het verbazingwekkend bleek te zijn

Een 70-jarige vrouw opende de deur van haar 3️⃣0️⃣0️⃣ jaar oude huis en nu droomt iedereen ervan om daar te wonen! 🏚️😍 Laten we een kijkje nemen in dit Deense huis en het interieur bekijken! 🤔🧐 Voor meer foto’s – zie het artikel! 👇

In het schilderachtige Deense stadje Norberg staat een absoluut uniek huis uit 1740. Op het eerste gezicht lijkt het een oud huis met niets bijzonders, maar zodra je het betreedt, verandert alles meteen.

Allereerst hebben het middeleeuwse exterieur en interieur een grote sentimentele waarde. Geloof het of niet, maar de eigenaar is een 78-jarige vrouw. De afgelopen 50 jaar was het de woning van het oudere echtpaar.

Het bestaat uit drie verdiepingen: de hoofdverdieping, zolder en kelder. Het heeft een charmante woonkamer, een gezellige keuken en een eetkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich het kantoor en de slaapkamer van wijlen haar man, die een eenvoudig interieur hebben.

De kelder heeft een bijkeuken, een badkamer en een garage. Je zou kunnen zeggen dat dit huis beschouwd kan worden als een tijdmachine. Mensen wanen zich visueel in de jaren 1700 en voelen de speciale sfeer.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos