“Werd moeder op haar 50e en had nergens spijt van!” Hoe Janet Jacksons volwassen erfgenaam eruit ziet, zorgde voor controverse

Janet luisterde naar niemand en werd moeder op haar 50ste! 5️⃣0️⃣🤱 De zus van de King of Pop liet haar zoon zien en verraste iedereen! 🧐😯 De sneeuwwitte huid van de baby roept vragen op! ❓🤔 Bekijk de exclusieve beelden in dit artikel! 👇

Janet Jackson beleefde de eerste geneugten van het moederschap op 50-jarige leeftijd. Dat is best verrassend, toch? Ze verwelkomde trots haar zoon met haar ex-man en noemde hem Eissa Al Mana.

De ex-echtelieden kruisten elkaar voor het eerst in 2010 en verloofden zich twee jaar later. In 2013 trouwden ze en al snel werd de familie uitgebreid met de komst van hun schattige erfgenaam. Janet kreeg harde kritiek te verduren omdat ze het moederschap zo laat omarmde, maar ze heeft nergens spijt van.

In plaats daarvan sprak ze haar oprechte dankbaarheid uit voor deze zegening die vreugde en geluk in haar leven bracht. Haar langverwachte moederschap maakte haar de gelukkigste ter wereld, zodat ze zich niets aantrok van haters en kwaadsprekers.

Janet werd geconfronteerd met uitdagingen die verband hielden met haar pijnlijke scheiding die duidelijk voor altijd een stempel op haar heeft gedrukt. Ze blijft haar eindeloos uitdrukken voor haar zoon die al 6 is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos