“Joey is niet dezelfde!” De manier waarop Matt LeBlanc is veranderd werd een reden tot bezorgdheid onder fans

“Hoe kan deze bejaarde en dikbuikige man die Joey zijn?” 👨‍🦰➡️👴Paparazzi betrapten Matt voor het eerst sinds lange tijd tijdens een wandeling en stelden fans teleur 😬💔 Hij is onherkenbaar, zie hier 👇👇👇

De serie “Friends” is een van de populairste televisieseries ter wereld geworden. Matt LeBlanc speelde de rol in deze serie en werd beroemd over de hele wereld. “Friends” is nog steeds populair onder de kijkers.

Matt LeBlanc speelde de rol van de charmante Joey en won de harten van veel vrouwen. Ondanks het feit dat de acteur na deze serie niet meer zulke wereldberoemde projecten had, heeft hij nog steeds een groot aantal fans. Onlangs fotografeerden paparazzi Matt voor het eerst sinds lange tijd tijdens een wandeling.

Het lijkt erop dat de acteur tijd doorbracht met vrienden. Volgens de journalisten is zijn onverzorgde uiterlijk te wijten aan het feit dat hij het onlangs heeft uitgemaakt met zijn minnares. Ze beweren dat de breuk plaatsvond in 2020.

Het stuklopen van Matt’s relatie met zijn partner bleek een serieuze test voor de acteur. Ondanks het leeftijdsverschil werden ze beschouwd als een geweldig koppel.
“Hij is niet meer die jonge vent en kan eruit zien zoals hij wil!”, “Wat was hij knap in zijn jeugd!”, “Waarom is hij zo veranderd?”, schreven internetgebruikers.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos